KAA Gent droomt stiekem van meer: Met deze ploeg is alles mogelijk

KAA Gent droomt stiekem van meer: "Met deze ploeg is alles mogelijk"

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 08:46di 12-11-2019 om 08:46

Laatste update: dinsdag 12 november 2019 om 08:47di 12-11-2019 om 08:47

KAA Gent heeft in vier dagen tijd twee mooie uitoverwinningen geboekt. Zowel in Wolfsburg (1-3) als in en tegen landskampioen KRC Genk (0-2) werd er gewonnen. De Buffalo's, die stiekem al van meer dromen, maken zo komaf met hun slechte uitreputatie.

Gent-trainer Jess Thorup was na afloop dan ook een gelukkig man. "Geloof en vertrouwen zijn de twee belangrijkste zaken in het voetbal. En dat heeft mijn ploeg nu. Je merkt dat aan de groei die we tonen. Ik moet zeggen dat dit misschien het moment in mijn carrière als trainer van deze club is dat me al het meest trots heeft gemaakt: mijn ploeg toont dat alles mogelijk is", staat te lezen in Het Nieuwsblad.

De Deen is vooral opgelucht dat het ook op verplaatsing wil lukken voor Gent. "Iedereen sprak almaar over die matchen buitenshuis, over hoe we het moeilijk zouden krijgen. Maar deze amazing week heeft net getoond dat een sterke tegenstander die ook probeert te voetballen ons net goed ligt."

Thorup hoopt dat dit een voorbode is voor wat nog komen zal. "Als we toch in positie blijven en goede omschakelingen kunnen tonen. Deze week is het bewijs dat we meer zijn dan een ploeg die enkel thuis kan winnen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Waar zie je Gent eindigen dit seizoen?

(186 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws