Anderlecht wil volop gaan voor Play-Off 1: Wij verdienen dat

Anderlecht wil volop gaan voor Play-Off 1: "Wij verdienen dat"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 23:14ma 11-11-2019 om 23:14

Na een miserabel seizoensbegin heeft RSC Anderlecht zich helemaal herpakt. Onder Frank Vercauteren werd er nog niet verloren, waardoor Anderlecht stilaan opnieuw naar boven mag kijken.

RSC Anderlecht heeft voorlopig vier punten achterstand op een plekje in Play-Off 1. Bij paars-wit begint men dan ook stilaan weer te dromen van een plaats in de top zes. "We moeten nu doorgaan", vertelt Alexis Saelemaekers bij La Capitale.

"Eens iedereen terug is van de internationale break, dan staan er haalbare tegenstanders op het programma", vertelt hij. Saelemaekers speelt thuis tegen KV Kortrijk en trekt dan naar KV Oostende.

Top zes
Volgens Saelemaekers is een top zes dan ook zeker haalbaar. "Als je ziet dat Zulte Waregem in de top zes stond, dan verdienen wij daar ook te staan", verklaart hij na de zege tegen Essevee.

"Maar we moeten enkel focussen op onszelf en we zien wel waar dat ons brengt dit seizoen. Het vertrouwen keert terug en we spelen meer realistisch dan tijdens het seizoensbegin. Toen primeerde het kwaliteit van ons spel boven de resultaten. Vrijdag waren we niet uitzonderlijk, maar het was ook niet dramatisch", besloot hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws