Club Brugge is niet klaar op transfermarkt: 'We zijn nog op zoek'

Club Brugge is niet klaar op transfermarkt: 'We zijn nog op zoek'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 15:32vr 17-08-2018 om 15:32

In volle transferperiode heeft Club Brugge nog enkele zware wedstrijden voor de boeg. Het gaat op bezoek bij Antwerp FC en ontvangt RSC Anderlecht. Ivan Leko hoopt vooral dat de transferperiode snel afgelopen is.

"Ik tel nog steeds af. Nog twee weken", zegt hij op zijn persconferentie. De Kroaat liet er ook geen twijfel over bestaan dat er versterking moet komen. Liefst op het middenveld. “Los van Nakamba hebben we een duidelijk plan voor ogen. Vorig seizoen ontbrak het ons aan power op het middenveld. Dat is waar we nog steeds op zoek naar zijn."

Zijn ploeg draait ook nog niet volledig hoe het moet, zo zegt Leko zelf. "De voorbereiding was niet zo eenvoudig en ik denk dat onze ploeg nog wat tijd nodig heeft", klinkt het bij de Kroaat.

"We missen met Wesley, Diaby, Nakamba, Limbombe en Mechele vijf titularissen die er vorig seizoen wel bij waren. Ik heb in de voorbije matchen mooie dingen gezien, maar we zijn nog geen honderd procent. Nu willen we gewoon beter doen dan vorige week tegen Kortrijk", aldus Leko.

Plaats een reactie

camargue +4231
vrijdag 17 augustus 2018 om 15:43
Ik hoor precies HVH bezig :p
Vind ik leuk
Kris1 +1003
vrijdag 17 augustus 2018 om 16:15
We missen 5 kernspelers waarvan Club er zelf twee uit de kern weert. De derde heeft zichzelf voor 6 weken op de strafbank gezet. Nakamba is bijna terug speelklaar maar er moet nog een middenvelder bij ondanks het feit dat Rits het zeer goed doet. Is niet echt een blijk van vertrouwen naar de vervangers die het schitterend doen. Vertrouwen doet spelers boven zichzelf uitgroeien. Misschien zijn dat de procenten die Leko nog mist.
Vind ik leuk
ROBSON +3570
vrijdag 17 augustus 2018 om 17:31
2 uit de kern weren? Die twee hebben zichzelf buitenspel gezet door met hun kop te spelen. Zij hadden zich voor de 100% moeten smijten voor club in het begin van de competitie. Waren hun prestaties goed kwam een transfer er vanzelf. Nu zitten ze op de blaren en wat als ze niet weg geraken?
Vind ik leuk
Kris1 +1003
vrijdag 17 augustus 2018 om 18:33
Ik heb in verschillende artikels gelezen dat beide heren hun conditie individueel moeten onderhouden onder begeleiding van een medewerker van club. Zij hebben ook meermaals aangegeven dat ze het spijtig vinden dat ze niet geselecteerd worden. Ze willen dus wel. Hun niet selecteren is dus een bewuste keuze van Club, die te verdedigen valt vanuit de context dat ze niet bij hun hoofd bij Club maar bij een transfer zitten. Maar ik vind het raar dat Leko dan aangeeft dat er 5 spelers niet beschikbaar zijn. Hij zou de vervangers misschien beter motiveren door niet te praten over de ploeg van vorig jaar.
Vind ik leuk
Boerken +7596
vrijdag 17 augustus 2018 om 19:03
Leko volgt zijn visie, er zijn er natuurlijk honderden die er anders over denken. We kunnen ze niet allemaal volgen he
Vind ik leuk
Kettos +2294
vrijdag 17 augustus 2018 om 20:07
Brugge heeft de meest competitieve kern van allemaal. Ongeloofelijk dat diene nog voor extra spelers zit te zagen...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws