Club Brugge is niet klaar op transfermarkt: 'We zijn nog op zoek'

Club Brugge is niet klaar op transfermarkt: 'We zijn nog op zoek'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 15:32vr 17-08-2018 om 15:32

In volle transferperiode heeft Club Brugge nog enkele zware wedstrijden voor de boeg. Het gaat op bezoek bij Antwerp FC en ontvangt RSC Anderlecht. Ivan Leko hoopt vooral dat de transferperiode snel afgelopen is.

"Ik tel nog steeds af. Nog twee weken", zegt hij op zijn persconferentie. De Kroaat liet er ook geen twijfel over bestaan dat er versterking moet komen. Liefst op het middenveld. “Los van Nakamba hebben we een duidelijk plan voor ogen. Vorig seizoen ontbrak het ons aan power op het middenveld. Dat is waar we nog steeds op zoek naar zijn."

Zijn ploeg draait ook nog niet volledig hoe het moet, zo zegt Leko zelf. "De voorbereiding was niet zo eenvoudig en ik denk dat onze ploeg nog wat tijd nodig heeft", klinkt het bij de Kroaat.

"We missen met Wesley, Diaby, Nakamba, Limbombe en Mechele vijf titularissen die er vorig seizoen wel bij waren. Ik heb in de voorbije matchen mooie dingen gezien, maar we zijn nog geen honderd procent. Nu willen we gewoon beter doen dan vorige week tegen Kortrijk", aldus Leko.

Plaats een reactie

camargue +6612
vrijdag 17 augustus 2018 om 15:43
Ik hoor precies HVH bezig :p
Vind ik leuk
Kris1 +1286
vrijdag 17 augustus 2018 om 16:15
We missen 5 kernspelers waarvan Club er zelf twee uit de kern weert. De derde heeft zichzelf voor 6 weken op de strafbank gezet. Nakamba is bijna terug speelklaar maar er moet nog een middenvelder bij ondanks het feit dat Rits het zeer goed doet. Is niet echt een blijk van vertrouwen naar de vervangers die het schitterend doen. Vertrouwen doet spelers boven zichzelf uitgroeien. Misschien zijn dat de procenten die Leko nog mist.
Vind ik leuk
Kettos +2288
vrijdag 17 augustus 2018 om 20:07
Brugge heeft de meest competitieve kern van allemaal. Ongeloofelijk dat diene nog voor extra spelers zit te zagen...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws