Modric: 'We speelden perfect, maar na die fout ging het alleen maar beter lopen'

Modric: 'We speelden perfect, maar na die fout ging het alleen maar beter lopen'

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 23:50do 21-06-2018 om 23:50

Luka Modric wil niet te hoog van de toren blazen na de overtuigende 3-0 zege op Argentinië. De aanvoerder erkent dat de blunder van doelman Willy Caballero de Kroaten in het zadel hielp.

"Die fout hielp ons op weg", laat Modric weten. "We speelden al perfect, maar daarna ging het alleen maar beter lopen. Ons eerste doel, de tweede ronde bereiken, kunnen we afvinken. We hebben nu wel gezien dat we heel veel mogelijkheden kunnen creëren, maar laten we niet te euforisch worden. We moeten met beide voeten op de grond blijven staan."

"Dit is nog maar het begin", vervolgt de spelmaker, die zelf voor de 2-0 tekende. "Het zal steeds moeilijker worden in het toernooi. Daarom moeten we van wedstrijd naar wedstrijd blijven leven. Dan kunnen we nog ver komen."

Modric concludeert dat het strijdplan van Kroatië goed uitpakte. "We wilden alle lijnen naar Messi afsluiten, hij is hun gevaarlijkste speler. Het leek misschien makkelijk zoals wij van Argentinië wisten te winnen, maar dat was het uiteraard niet. Het was wel volledig verdiend. Deze zege zal ons veel vertrouwen geven voor de komende duels."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws