Galatasaray, Besiktas als Bursaspor gaan de strijd aan met Club Brugge

Galatasaray, Besiktas als Bursaspor gaan de strijd aan met Club Brugge

15-11-2015 20:34

Ryan Donk (29) kan zich mogelijk opmaken voor een mooie transfer. De 29-jarige verdediger van Kasimpasa staat volgens Turkse media in de belangstelling van zowel Galatasaray, Besiktas als Bursaspor. De afgelopen dagen werd hij ook in verband gebracht met zijn ex-ploeg, Club Brugge.

Het contract van Donk bij Kasimpasa loopt komende zomer af. Omdat de voormalig speler van AZ en Club Brugge aan de clubleiding zou hebben laten weten dat hij geen interesse heeft in een nieuwe verbintenis, heeft het er volgens Milliyet alle schijn van dat de stopper tijdens de winterstop in de verkoop wordt gegooid. 

Zowel koploper Besiktas, nummer drie Galatasaray als nummer acht Bursaspor zou dus azen op de diensten van de linkspoot. Donk maakte in de zomer van 2013 de overstap naar Kasimpasa. Acht jaar eerder, in 2005, maakte hij in de Eredivisie zijn profdebuut namens RKC Waalwijk. Dat verkocht hem een jaar later al aan AZ. Donk speelde ook nog één seizoen (2008/09) voor West Bromwich Albion, voordat hij de overstap maakte naar Club Brugge.