'Zevental van Manchester United verwacht ontslag van coach Ten Hag'

'Zevental van Manchester United verwacht ontslag van coach Ten Hag'

15 april - 12:44

Een aantal spelers van Manchester United zouden de beslissing over hun toekomst bij de club voor zich uitschuiven, omdat ze verwachten dat Erik ten Hag wordt ontslagen. De Nederlandse manager ligt al langere tijd onder vuur in Engeland wegens tegenvallende resultaten. 

'Een aantal spelers is ervan overtuigd dat Ten Hag niet na het huidige seizoen aan de leiding zal blijven, nu de ploeg wegkwijnt op de zevende plaats in de Premier League', schrijft Manchester Evening News.

Volgens de krant wacht een zevental spelers de situatie af, nu er veel onzekerheid bestaat over de toekomstplannen van Sir Jim Ratcliffe met de club. De nieuwe mede-eigenaar van de club weigert publiekelijke garanties te geven dat Ten Hag ook volgend seizoen aan het roer van Manchester United staat. 

De druk op Ten Hag is verder toegenomen nu The Red Devils slechts één van hun laatste zeven wedstrijden in de Premier League wonnen. Ook zaterdag werd er weer niet gewonnen. Mede door een doelpunt van Justin Kluivert werd er met 2-2 gelijkgespeeld bij Bournemouth.