Ziet Union z'n goudhaantje vertrekken? 'West Ham gaat bod uitbrengen op Amoura'

Ziet Union z'n goudhaantje vertrekken? 'West Ham gaat bod uitbrengen op Amoura'

12 april - 18:20
11

Union Saint-Gilloise doet het dit seizoen als leider in de competitie én bekerfinalist opnieuw uitstekend. Dat is niet in het minst te danken aan goudhaantje Mohamed Amoura. De 23-jarige Algerijns international wekte naar verluidt concrete interesse vanuit de Premier League. West Ham United zou alvast een openingsbod willen uitbrengen, dat meldt Ekrem Konur. 

Amoura was dit seizoen goed voor maar liefst 23 doelpunten en 6 assists in 39 officiële duels voor Union Saint-Gilloise. Dat is uiteraard ook buitenlandse clubs niet ontgaan. De kans dat Amoura volgend seizoen nog bij Union speelt lijkt net iets kleiner te zijn geworden. 

Volgens Ekrem Konur wil West Ham United, de huidige nummer 7 in de Engelse Premier League, een openingsbod uitbrengen op het goudhaantje van Union. De Brusselaars zullen om hem te laten gaan uiteraard boter bij de vis willen zien. Amoura heeft op dit moment een marktwaarde van 16 miljoen euro volgens Transfermarkt. Afgelopen zomer betaalde Union zelf nog 4 miljoen euro aan het Zwitserse FC Lugano

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.