OFFICIEEL: 18-jarige Barry verbindt zijn lot aan RSC Anderlecht

OFFICIEEL: 18-jarige Barry verbindt zijn lot aan RSC Anderlecht

12 april - 11:03
3

RSC Anderlecht had vrijdag contractnieuws te melden. Paars-wit kondigde aan dat Kaïs Barry zijn contract verlengde in het Lotto Park. De 18-jarige verdediger ligt nu in Brussel vast tot medio 2027.

Zes jaar geleden verliet Barry Lokeren om aan de slag te gaan bij Anderlecht. In augustus van 2023 maakte de verdediger zijn profdebuut. Bij RSCA Futures speelde hij tegen Beerschot. Ondertussen speelde Barry zeven keer in de Challenger Pro League. De zoon van Barry Boubacar Copa kwam ook al uit voor de Belgische jeugdreeksen.

Academy Director Mikkel Hemmersam liet zich uit over de contractverlenging van Barry. "Kaïs heeft alle kwaliteiten die wij associeren met een moderne centrale verdediger: hij is goed aan de bal, heeft de vista, is snel en heeft bovendien een sterke persoonlijkheid. Kaïs is al jaren kind aan huis op Neerpede en we kijken ernaar uit om hem verder te zien ontwikkelen in de komende jaren", aldus Hemmersam.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.