Kluivert voor Genk-Demirspor: “Heb niet met Van Bommel en Janssen gebeld”

Kluivert voor Genk-Demirspor: “Heb niet met Van Bommel en Janssen gebeld”

23-08-2023 23:10

Patrick Kluivert, de hoofdtrainer van Adana Demirspor, blikt vooruit op de match tussen Genk en Demirspor in de Play-Offs van de Conference League. De Nederlandse hoofdtrainer geeft aan dat hij nog nooit in Genk is geweest en ernaar uitkijkt om de match aan te vliegen.

Kluivert geeft aan dat iedereen bij Demirspor goed weet hoe belangrijk de match tegen Genk is. “We spelen eerst uit, tegen een erg goede ploeg. KRC Genk is jong en enorm getalenteerd. Het wordt een interessante wedstrijd”, citeert Het Belang van Limburg Kluivert.

Kluivert had de mogelijkheid om via zijn landgenoten in de Jupiler Pro League wat advies in te winnen. “Ik heb niet met Mark Van Bommel en Vincent Janssen gebeld. Dat was niet nodig, want ik heb mijn eigen spionnen. Wie? Laat ons zeggen dat ik een paar mensen van Olympiakos ken”, besluit Kluivert met een knipoog.

Genk en Demirspor staan donderdagavond tegenover elkaar in de Play-Offs van de Conference League. De returnmatch vindt een week later plaats in Turkije. Het team dat het tweeluik weet te winnen gaat door naar de groepsfase van de Conference League. Voor de verliezer stopt het Europese seizoen.