De Deense Media: ‘Club Brugge, een vreselijke loting’

De Deense Media: ‘Club Brugge, een vreselijke loting’

27-07-2023 12:00 Laatste update: 23:05
18

Donderdagavond treedt Club Brugge aan tegen het Deense Aarhus GF. De Deense media werpen een blik op Club Brugge en zijn niet tevreden met de loting. Trainer Uwe Rosler ziet wel kansen.

Vreselijke loting
'De grote Belgische ploeg Club Brugge wacht als tegenstander van AGF in de kwalificatie voor de Conference League', kopte het Deense BT Sport. 'Een vreselijke loting, schrijft BT Sport.

'AGF zal vanaf het begin te maken krijgen met zware tegenstand. Club Brugge deed vorig seizoen mee aan de groepsfase van de Champions League en overleefde zelfs de groepsfase. Het was de slechtst mogelijke loting voor de Århusians', schreef Tipsbladet over de verwachte zware partij.

Deense bekenden
'AGF neemt het op tegen Club Brugge met onder meer Andreas Skov Olsen en Casper Nielsen in de selectie', aldus Tipsbladet over de Deense bekenden die Aarhus treffen. De twee Denen speelden overigens niet voor Aarhus zelf, maar respectievelijk voor Nordsjaelland en Odense SK.

Trainer Rosler wil druk zetten
Aarhus-coach Rosler is positiever gestemd. "Mijn doel is om een resultaat te behalen dat het voor ons mogelijk en realistisch maakt om thuis voor de kwalificatie te gaan. We willen agressief zijn en druk uitoefenen", vertelde Rosler over de intenties aan het Deense Bold.

Rosler ziet nu kansen
"Als er een goed moment is om Brugge te ontmoeten, is het waarschijnlijk nu. We hadden een kortere pauze dan zij, dus de spelers hebben tijdens de zomer niet veel vorm verloren", voegde de oefenmeester toe.

Wedstrijddetails
De match wordt vanavond om 20 uur gespeeld in het Jan Breydelstadion. De return vindt plaats op donderdag 3 augustus op hetzelfde tijdstip.