'De Vrij weerstaat lokroep uit Saudi-Arabië wél en bereikt akkoord'

'De Vrij weerstaat lokroep uit Saudi-Arabië wél en bereikt akkoord'

24-06-2023 15:25

Stefan de Vrij speelt ook komend seizoen voor Internazionale. Hoewel de 31-jarige Nederlander niet altijd meer zeker is van een basisplaats in Milaan, gaat hij zijn aflopende contract verlengen. Dat meldt Fabrizio Romano.

De Vrij verkiest een langer verblijf bij I Nerazzurri boven aanbiedingen uit Saudi-Arabië. Hij tekent bij tot medio 2025, met de optie voor nog een seizoen. In het afgelopen seizoen was De Vrij geen vaste waarde meer bij Inter, terwijl hij in de jaren daarvoor één van de steunpilaren was. De centrale verdediger speelde 27 duels in de Serie A, waarvan 22 als basisspeler.

De Vrij werd in het afgelopen jaar genoemd bij Feyenoord, PSV en Ajax. De 59-voudig international komt uit de opleiding van de Rotterdammers en beleefde daar ook zijn doorbraak. In 2014 vertrok hij naar SS Lazio en sinds 2018 speelt hij voor Inter. Met die club werd hij één keer landskampioen, won hij twee keer de Coppa Italia en één keer de Italiaanse Super Cup.

Mede door zijn geringe speeltijd de laatste maanden riep bondscoach Ronald Koeman De Vrij niet op voor de Final Four van de Nations League. Onder meer in de verloren Champions League-finale tegen Manchester City kwam hij niet van de bank.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!