Neymar was doodsbang voor toekomst op WK in Qatar: Hele nacht gehuild

Neymar was doodsbang voor toekomst op WK in Qatar: "Hele nacht gehuild"

05-12-2022 23:49
1

Neymar was na zijn blessure doodsbang dat hij dit WK niet meer in actie zou komen. Dat vertelde de Braziliaan na de winst op Zuid-Korea tegenover Globo TV. In de eerste groepswedstrijd tegen Servië moest Neymar er vanaf door een blessure aan zijn enkel.

"Ik was heel erg bang na die blessure", vertelde een geëmotioneerde Neymar na het duel met Zuid-Korea. "Ik had een goed seizoen tot nu toe en dan is het heel lastig dat je zo’n blessure op moet lopen. Ik heb de hele nacht gehuild en mijn familie weet dat. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en ben ik weer fit. Hopelijk komen we dit keer verder dan op het vorige WK. We hebben nog drie finales te gaan nu."

Neymar maakte een penalty in het de 4-1 overwinning tegen Zuid-Korea. Na de wedstrijd werd de speler van Paris Saint-Germain ook uitgeroepen tot man van de wedstrijd. 

Ook liet Neymar zich nog uit over de situatie rondom Pelé. De Braziliaanse voetballegende ligt met acute gezondheidsproblemen in het ziekenhuis en de spelers van het nationale elftal staken hem na het duel een hart onder de riem met een mooi eerbetoon. "Het is moeilijk om het over hem te hebben. We wensen hem het beste en we hopen dat hij zo snel mogelijk herstelt. Ik hoop dat hij genoten heeft van deze overwinning."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie