Lukaku spreekt over zijn relatie met Drogba in eerste Chelsea-interview

Lukaku spreekt over zijn relatie met Drogba in eerste Chelsea-interview

16-08-2021 19:45
1

Maandag verscheen Romelu Lukaku voor het eerste sinds zijn overstap van Internazionale naa Chelsea FC voor de camera's van Chelsea TV voor een interview. In dat interview heeft de spits het onder andere over zijn nauwe band met clublegende Didier Drogba

Lukaku heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat Drogba altijd al een idool was van hem. Hij heeft ook veel opgestoken van de Ivoriaan. "Hij keek altijd als ik aan het werken was en zei me dan wat ik nog moest verbeteren aan mijn spel. Dat doet hij tot op de dag van vandaag."

Lukaku sprak ook met Drogba over de opportuniteit om terug te keren naar Chelsea. "Ik sprak drie of vier dagen geleden met hem over deze opportuniteit. We hebben een goede relatie. We spreken elke week twee of drie keer met elkaar." 

Voor Lukaku leek het dus niet meer dan logisch om hem te betrekken bij zijn beslissing. Maar naast Drogba fungeert er nog een ex-Chelsea-speler als mentor voor de Rode Duivel. "Hij en Drogba zijn de laatste jaren een mentor geweest voor mij."