KV Mechelen en Oud-Heverlee Leuven delen de punten na aangename partij

21-03-2021 17:52 Laatste update: 17:53
1

KV Mechelen en Oud-Heverlee Leuven zijn er niet in geslaagd een winnaar te vinden. Beide ploegen delen de punten en speelden gelijk met 2-2.

Oud-Heverlee Leuven en KV Mechelen zorgden voor een leuk begin, met twee ploegen die voor aanvallend voetbal kozen en al snel naar die doelpunten zochten. Romo en Thoelen werden ook enkele keren aan het werk gezet, maar hielden hun netten schoon.

Na een half uur voetballen was het dan toch raak. Aster Vranckx kreeg de bal mee van Thibault Peyre een werkte knap af. De 1-0 stond op het bord, OHL weer aan zet. Casper De Norre, die kwam met het antwoord. Met een knappe vlam werd het vijf minuten voor het einde van de eerste helft nog 1-1.

Ook in de tweede helft was er meer dan genoeg intensiteit, maar kregen we amper nog gevaar te zien. Beide ploegen hielden de linies achterin goed dicht en gaven niets meer toe. Marc Brys greep in en bracht Siebe Schrijvers op het veld.

Een gouden wissel, zo bleek. De aanvaller bracht weer schwung in de partij Ă©n uiteindelijk ook een doelpunt. Een kwartier voor tijd maakte hij er 1-2 van. Niet veel later werd het nog 2-2 na een VAR-interventie en strafschop voor KV Mechelen. Ferdy Druijff met de 2-2. OHL probeerde in het slot nog toch dat winnende doelpunt te scoren met een bal op de paal, en ook KV Mechelen drong nog aan, maar het bleef 2-2.