OFFICIEEL: Pozuelo ziet Van der Wiel al snel vertrekken bij Toronto

OFFICIEEL: Pozuelo ziet Van der Wiel al snel vertrekken bij Toronto

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 22:17vr 22-03-2019 om 22:17

Gregory van der Wiel kan weer op zoek naar een nieuwe club. De rechtsback, die in het verleden voor Ajax en het Nederlands elftal uitkwam, vertrekt bij Toronto FC. Het contract van Van der Wiel wordt in onderling overleg beëindigd.

Van der Wiel speelde sinds februari 2018 voor de club uit Canada, die Alejandro Pozuelo heeft overgenomen. "We hebben naar de opties gekeken om vooruit te kunnen", zegt algemeen directeur Ali Curtis op de clubsite van Toronto. "Na veel discussie zijn we samen tot de conclusie gekomen dat dit de beste oplossing is voor zowel de club als voor Gregory."

"We willen Gregory bedanken voor de bijdragen die hij aan Toronto geleverd heeft en we wensen hem en zijn familie alle goeds in de toekomst", zegt Curtis verder. De 31-jarige rechtsback speelde tijdens zijn periode bij Toronto 34 officiële wedstrijden voor de club en gaf daarin vier assists. In januari werd Van der Wiel nog weggestuurd op een trainingskamp van Toronto. Dat incident lijkt meegespeeld te hebben in de beslissing van de club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws