Trebel is scherp voor eigen supporters: Bizar en zelfs niet correct

Trebel is scherp voor eigen supporters: "Bizar en zelfs niet correct"

11-01-2018 10:30
6

Adrien Trebel is uitgegroeid tot een publiekslieveling bij Anderlecht, maar dat geldt zeker niet voor zijn ploegmaat Sofiane Hanni. Die wordt zelfs uitgefloten. Trebel geeft aan dat hij dat storend vindt.

De Fransman hoopt dat die negatieve geluiden snel stoppen. "Ik maak me niet ongerust. Ik ken Sofiane al van toen we jong waren en samen bij Nantes voetbalden, en hij staat daarboven. Het zijn vooral de mensen in zijn omgeving die geraakt worden door dat gefluit", verklaart hij in Het Laatste Nieuws.

"Sofiane verdient het ook niet, want na Onyekuru is hij de topschutter van Anderlecht. Wie zijn de anderen die scoren? Niemand. Die fluitconcerten zijn een beetje bizar en zelfs niet correct van de fans. Zo zit Teo ook in een moeilijke periode, maar hem laten de fans niet vallen. Hanni moet maar één slechte pass geven en het gefluit begint."

Trebel vindt dat Hanni de aanvoerdersband dan ook moet houden. "Hij is een goeie kapitein. Hij blijft altijd rustig en motiveert de ploeg als het minder loopt. De hele groep staat achter hem."