Biron na RWDM – Anderlecht: “We waren heel slecht, dat recht hebben we niet”

Biron na RWDM – Anderlecht: “We waren heel slecht, dat recht hebben we niet”

11 maart - 23:10

Mickaël Biron zag RWDM de derby tegen RSC Anderlecht in eigen huis met 0-3 verliezen. Biron uit zich zeer kritisch op RWDM na de verliespartij tegen paars-wit. Biron is van mening dat RWDM de derby alvast niet gespeeld heeft.

Biron is hard voor RWDM na de verloren derby tegen Anderlecht. “We waren slecht, heel slecht. Over de hele lijn. En dat recht hebben we niet. Ik kan niet eens een verklaring vinden waarom we zo slecht waren. Dit was een derby, maar dat zag je helemaal niet aan ons. Bij niemand, ook bij mezelf niet. Het ontbrak ons aan agressiviteit, techniek, alles”, citeert Het Belang van Limburg Biron.

Biron gaat verder met zijn kritische conclusie na de derby tussen RWDM en Anderlecht. “Dat Anderlecht de bal goed kan rondtikken, wisten we maar al te goed. Wij hebben daar niet de nodige agressiviteit tegenover gezet. Een derby speel je niet, maar win je, zegt men? Wij hebben onze derby alvast niet gespeeld”, besluit Biron.

Door de nederlaag kon KAS Eupen qua punten over RWDM heen gaan in de Jupiler Pro League. RWDM gaat deelnemen aan de Relegation Play-Offs en staat na 29 speelronden op de vijftiende plaats met 23 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.