'Nottingham wil profiteren van clausule in Anderlecht-contract' Schmeichel'

'Nottingham wil profiteren van clausule in Anderlecht-contract' Schmeichel'

27 januari - 14:15
31

Naast Maxime Dupé kan ook Kasper Schmeichel deze winter mogelijk nog afscheid nemen van RSC Anderlecht. De Deense doelman werd al gelinkt aan een terugkeer naar Engeland en de interesse is er niet op geminderd.

Eerder raakte al bekend dat onder meer Sheffield United interesse toonde in Schmeichel. Dat is niet de enige Engelse club die gaat voor de doelman van RSC Anderlecht. Volgens The Daily Mail denkt ook Nottingham Forest aan de komst van de veteraan.

De Engelse club zoekt naar een nieuwe doelman en is daarvoor uitgekomen bij Schmeichel. De Deen kan naar verluidt door een clausule in zijn contract voor een bijzonder lage som al vertrekken bij Anderlecht. Daar denkt Nottingham Forest nu van te kunnen profiteren.

Of het ook zover komt, is nog maar de vraag. Schmeichel werd afgelopen zomer nog maar in huis gehaald door Anderlecht en is daar momenteel de nummer één. Verder staat concurrent Maxime Dupé op het punt om te vertrekken, al heeft paars-wit met Kikkenborg wel een vervanger in het vizier.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.