UPDATE: ‘Okumu (KAA Gent) is op weg naar het Stade Reims van Will Still’

UPDATE: ‘Okumu (KAA Gent) is op weg naar het Stade Reims van Will Still’

01-07-2023 21:00 Laatste update: 10-07-2023 13:13
14

Bij KAA Gent moet men deze zomer alweer vrezen voor het vertrek van flink wat belangrijke pionnen. Michael Ngadeu besloot enkele maanden geleden al om te vertrekken en dat kan nu ook gebeuren met Joseph Okumu.

Bij Het Nieuwsblad weet men namelijk dat de verdediger aanstuurt op een vertrek bij Gent. De 26-jarige Keniaan wilde afgelopen zomer al naar een nieuwe club verhuizen, maar tot een transfer kwam het toen niet. Daar kan deze zomer toch verandering in gaan komen.

Okumu was achterin één van de vaste waardes bij Gent en kwam tot 45 partijen voor de Buffalo's. Hij heeft in de zomer van 2021 nog 3,50 miljoen euro gekost, maar moet Gent daar nu een veelvoud van gaan opleveren.

Daarmee dreigt Gent opnieuw een pion te zien vertrekken. Eind vorig seizoen koos Ngadeu al voor een vertrek en ook Bruno Godeau, Vadis Odjidja, Darko Lemajic en Sulayman Marreh hebben de club al verlaten. Daarnaast worden ook Davy Roef, Hugo Cuypers en Gift Orban gelinkt aan een transfer.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is Joseph Okumu op weg naar het Stade Reims van Will Still. KAA Gent zou met Ismaël Kandouss van Union SG al aan het onderhandelen zijn over een vervanger.