'RSC Anderlecht krijgt nieuwe hoop op komst van Wolves-middenvelder Otasowie'

'RSC Anderlecht krijgt nieuwe hoop op komst van Wolves-middenvelder Otasowie'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 16:16di 03-08-2021 om 16:16

RSC Anderlecht mag blijven hopen op de komst van Owen Otasowie. De middenvelder van Wolves was de voorbije maanden al een target voor paars-wit en blijft een optie voor de Brusselaars.

Met dat nieuws komt het Engelse The Telegraph naar buiten. Otasowie wordt gezien als een groot talent bij Wolves en de club was ook bereid om zijn aflopende contract te verlengen. De middenvelder heeft echter besloten om niet in te gaan op die contractverlenging en aast op een nieuw avontuur.

Dat avontuur kan in België liggen. Zo toonde Anderlecht in het verleden als interesse in Otasowie, die naar verluidt zo'n zeven miljoen euro moet kosten. Anderlecht is echter niet de enige ploeg die interesse toont, want ook VfL Wolfsburg heeft het vizier gericht op de middenvelder.

Bij Anderlecht werd Otasowie gezien als een mogelijke vervanger voor Albert Sambi Lokonga, die inmiddels richting Arsenal is vertrokken. Met Kristoffer Olsson haalde Anderlecht al een potentiële vervanger in huis, maar ook Otasowie blijft op het verlanglijstje van de Brusselaars staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws