Supercomputer voorspelt: 'De Bruyne opnieuw kampioen, Arsenal buiten top vier'

Supercomputer voorspelt: 'De Bruyne opnieuw kampioen, Arsenal buiten top vier'

02-08-2021 21:30 Laatste update: 21:20
7

Op 13 augustus is het zover. Dan wordt het Premier League-seizoen opnieuw afgetrapt. In het voetbalgekke Engeland kunnen ze nog nauwelijks wachten op het nieuwe seizoen en de voorspellingen vliegen al in het rond. In The Sun is te lezen hoe een supercomputer de rangschikking voor 2021/22 voorspelt. 

In de top vier voorspelde de supercomputer dezelfde vier teams, maar in een andere volgorde. Het Manchester City van Kevin De Bruyne zou opnieuw kampioen worden terwijl deze keer niet Manchester United maar wel Chelsea FC tweede zou eindigen. Liverpool FC zou komend seizoen 'de bronzen medaille' halen en Manchester United maakt de top vier af. 

Net onder de Champions League-plaatsen krijgen we Tottenham op vijf. Youri Tielemans, Timothy Castagne en Dennis Praet pakt plaats zes. Op plaats zeven komen Albert Sambi Lokonga en Arsenal. Verder stranden Leandro Trossard met Brighton & Hove Albion en Leander Dendoncker met Wolverhampton Wanderers in de middenmood op respectievelijk plaats elf en twaalf.

Helemaal onderaan het klassement vinden we de drie clubs die net promoveerden: Norwich City (20ste), Watford FC (19e) en Brentford FC (18e). Christian Benteke zou de degradatie net ontlopen en zeventiende eindigen met Crystal Palace.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie