'Man United wil niet één, maar twee centrale verdedigers naar Old Trafford halen'

'Man United wil niet één, maar twee centrale verdedigers naar Old Trafford halen'

29 april - 19:19

Manchester United zou aankomende transferperiode werk willen maken van de komst van twee nieuwe centrale verdedigers. Volgens Manchester Evening News staan  Jarrad Brantwaithe en Edmond Tapsoba hoog op het lijstje van The Red Devils. 

De Engelse krant merkt op dat Ten Hag dit seizoen al 28 verschillende combinaties van vier verdedigers heeft geprobeerd en zoekende blijft naar de beste namen in de defensie. Zijn ploeg slikte daarnaast al 51 tegentreffers dit seizoen. Bovendien naderen Raphael Varane en Jonny Evans de laatste maanden van hun contract en loopt de verbintenis van Victor Lindelof aan het einde van volgend seizoen af. 

Branthwaite (Everton) en Tapsoba (Bayer Leverkusen) zouden daarom de voornaamste gegadigden zijn om volgend seizoen samen met Lisandro Martinez de defensie van Manchester United te vormen. Branthwaite is dit seizoen een belangrijke kracht bij Everton. Tapsoba, de 25-jarige mandekker uit Burkina Faso, veroverde met Leverkusen de eerste Duitse titel uit de clubgeschiedenis.