Italiaanse promovendus Como wil Modrić en Pedro

'Grote plannen Italiaanse promovendus, wil stunten via komst Modrić en Pedro'

15 mei om 17:26

Italiaanse promovendus Como hoopt te stunten met de komst van zowel Luka Modrić (38) als Lazio-speler Pedro (36), zo meldt Sport. Como, waar Cesc Fàbregas (37) aan het roer staat, heeft het doel om tot de grote teams in de Serie A te behoren.

Door de promotie van Como, een van de rijkste clubs in Italië, zijn er plannen gesmeden voor een ambitieus project. Ze willen gaan behoren tot de grote ploegen in de Serie A. Hiervoor zullen grote namen aangetrokken moeten worden. Naast Modrić en Pedro worden ook de namen van Mauro Icardi en Joaquín Correa genoemd door Sport als potentiële versterkingen.

Como is niet van plan om in een cirkel terecht te komen van promotie naar degradatie en de club heeft grote plannen om dit te voorkomen. Naar verluidt vertrekt Modrić na dit seizoen transfervrij bij Real Madrid, maar de middenvelder is van plan om zijn carrière voort te zetten. Er waren geruchten over een mogelijke overstap naar Saudi-Arabië. 'Het project van Fàbregas zou hem kunnen verleiden omdat het dichtbij Kroatië ligt, op een prachtige locatie en met een team met een geweldige toekomst', klinkt het.

Ook de naam van Lazio-aanvaller Pedro staat op het lijstje van mogelijke versterkingen bij Como. Onder de nieuwe trainer, Igor Tudor, speelt de Spanjaard nauwelijks bij Lazio en beide partijen zijn bereid om te luisteren naar aanbiedingen. 'En nog veel meer als het afkomstig is van een vriend als Fàbregas, die hem, als hij wordt aangetrokken, speeltijd zou geven', besluit Sport. Het tweetal speelde samen bij FC Barcelona, Chelsea en in de nationale ploeg van Spanje.