Vossen uitgeroepen tot 'Speler van het Jaar' bij SV Zulte Waregem

Vossen uitgeroepen tot 'Speler van het Jaar' bij SV Zulte Waregem

29 april - 10:44
3

Terwijl SV Zulte Waregem nog in volle strijd is om promotie af te dwingen via de Play-offs, heeft het wel z'n stemmen al geteld om de Speler van het Jaar te verkiezen. De ondertussen 35-jarige Jelle Vossen mag zich tot winnaar kronen. 

Het aandeel van de voormalige Rode Duivel was ook dit seizoen erg groot bij Zulte Waregem. Vossen was het hele seizoen basisspeler en kwam in totaal 30 keer in actie tot dusver voor Essevee. Daarin wist hij 15 keer te scoren en 2 assists af te leveren. Mooie statistieken voor de voormalig Club Brugge en KRC Genk-spits.

Daar kunnen eventueel nog wat doelpunten bijkomen, vermits Zulte Waregem nog Promotie Play-offs speelt. De heenwedstrijd tegen Lommel eindigde met een 1-1 gelijkspel, waardoor het spannend blijft voor de terugwedstrijd. Indien Essevee zou doorstoten, komt het waarschijnlijk Deinze tegen als volgende tegenstander. Zij wonnen op hun beurt de heenwedstrijd tegen Patro Eisden met 0-4 en lijken zo goed als zeker van de volgende ronde. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.