Club Brugge is gewaarschuwd: Fiorentina scoort vier keer in twaalf minuten

29 april - 11:42
20

Fiorentina heeft zondagavond een duidelijke boodschap gestuurd naar Club Brugge door met overtuigende cijfers van 5-1 te winnen van Sassuolo in de Serie A. Vooral de indrukwekkende prestatie van Fiorentina in de tweede helft, was indrukwekkend.

Fiorentina scoorde maar liefst vier doelpunten in twaalf dolle minuten. Op die manier heeft het team een flinke dosis zelfvertrouwen getankt voor de halve finales van de Conference League tegen Club Brugge aanstaande donderdag.

Na een rustige eerste helft barstte het doelpuntenfestijn los in de tweede helft. Lucas Martinez Quarta opende de score voor Fiorentina, waarna Kristian Thorstvedt (ex-KRC Genk) voor Sassuolo de aansluitingstreffer maakte. Echter, Fiorentina liet zich niet uit het veld slaan en domineerde vervolgens het spel met een reeks snelle doelpunten.

Nicolas Gonzalez en Antonin Barak waren de helden van de avond, met elk twee doelpunten in de tweede helft. Deze overwinning, die de fans in Firenze deed juichen van plezier, zal ongetwijfeld het moraal van Fiorentina een flinke boost geven voor het cruciale duel tegen Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.