Gerucht: 'Ook Vrancken staat op verlanglijst van KAA Gent'

Gerucht: 'Ook Vrancken staat op verlanglijst van KAA Gent'

29 april - 18:00
43

Bij KAA Gent zal men na het seizoen afscheid nemen van Hein Vanhaezebrouck en moet men op zoek naar een nieuwe coach. Besnik Hasi werd al genoemd als potentiële trainer, maar nu wordt ook Wouter Vrancken genoemd.

Met dat bijzonder opmerkelijke gerucht komt de fanatieke X'er Sacha Tavolieri naar buiten. Hasi was in het verleden nog topkandidaat en zal KV Mechelen ook na het seizoen verlaten, maar is niet de enige kandidaat. Ook KRC Genk-trainer Vrancken wordt nu genoemd.

Het bestuur van Gent is naar verluidt namelijk bijzonder gecharmeerd door het profiel van Vrancken, die van 2004 tot 2006, al speler was van de Gent. Daarnaast waren er de voorbije weken en maanden al geruchten over een vertrek van de trainer bij Genk na het seizoen. Al kunnen de resultaten van in de Champions' Play-Offs voor verandering hebben gezorgd in die plannen.

Bij Gent zal men de komende weken ongetwijfeld verder blijven zoeken naar de geschikte trainer om Vanhaezebrouck te vervangen komend seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.