Sadiki over titelrace Union, Anderlecht en Club Brugge: “Voor jullie weer in de race”

Sadiki over titelrace Union, Anderlecht en Club Brugge: “Voor jullie weer in de race”

29 april - 16:16

Noah Sadiki, de middenvelder van Union SG, uitte zich zeer content na de tweede zegen van Union SG tegen Royal Antwerp FC. Union wist in eigen huis met 4-1 te winnen en hijgt daardoor in de nekken van RSC Anderlecht en Club Brugge boven in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League.

Sadiki geeft aan dat Union altijd in de titelrace is gebleven na de zege tegen Antwerp. “Ik zou niet van een klik spreken, omdat we nog steeds dezelfde ploeg zijn. Dit is gewoon een boost en we zijn nu voor jullie allemaal weer in de race. Maar ik denk niet dat we er ooit uit waren, daar was nooit een reden toe”, citeert Sporza Sadiki.

“We hebben het even moeilijk gehad met die nederlagen en we hadden absoluut een overwinning nodig. Die hebben we gepakt op Antwerp. We moeten nu gewoon blijven pushen en dan zien we wel wat er komt. We zijn nu niet opeens terug, omdat we twee keer winnen. We zijn nooit weggeweest”, geeft Sadiki aan.

Sadiki wordt tot slot gevraagd wie er nu kampioen gaat worden, Union SG, Club Brugge of RSC Anderlecht. Sadiki beantwoordde de vraag met een brede glimlach en een knipoog. “Dat zien we wel op het einde, het is 'unpredictable' (onvoorspelbaar, red.), besloot Sadiki.