Blessin na zege Union tegen Antwerp: “Interessant als RSC Anderlecht komt”

Blessin na zege Union tegen Antwerp: “Interessant als RSC Anderlecht komt”

29 april - 14:02
2

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, uitte zich zeer content na de 4-1 zege tegen Royal Antwerp FC. Blessin en Union doen weer helemaal mee in de titelrace in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League.

Blessin benadrukte het belang van de thuisoverwinning van Union tegen Antwerp. “Het was belangrijk om onze eerste thuiszege in de Champions' Play-offs te pakken. We moeten dit nu wel achter ons laten en weer focussen op de volgende wedstrijd. We moeten vooral proberen om plezier te hebben en als ploeg te spelen”, citeert Sporza Blessin.

Blessin zag Union op achterstand komen tegen Antwerp en vervolgens veerkracht tonen. “We hebben opnieuw ons DNA getoond. We hebben uitstekend gereageerd op die tegengoal, we waren maar een tweetal minuten van slag. Daarna hebben we het rechtgezet met twee mooie goals”, aldus Blessin.

Blessin blikte vervolgens vooruit op de confrontatie tussen Union en RSC Anderlecht. “Dit was een sterke prestatie, maar uiteindelijk zijn het ook maar 3 punten. Het wordt interessant om te zien wat er volgende week gebeurt als Anderlecht op bezoek komt”, besloot Blessin.