'Lukaku viert feestje en krijgt bezoek van de Italiaanse politie'

'Lukaku viert feestje en krijgt bezoek van de Italiaanse politie'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 11:35do 13-05-2021 om 11:35

Laatste update: donderdag 13 mei 2021 om 11:43do 13-05-2021 om 11:43

Romelu Lukaku kent voorlopig een fantastische maand. De aanvaller van Internazionale werd kampioen in de Serie A en woensdagavond zette Inter die titel kracht bij door te winnen van AS Roma met 3-1. Lukaku was goed voor een doelpunt en een assist en dat was het startschot voor een feestelijke nacht.

Romelu Lukaku wordt op 13 mei 28 jaar en de dag voordien was hij goed voor een doelpunt en een assist in de 3-1 zege tegen AS Roma. Dan kan er al eens een feestje vanaf. Tenzij er nog steeds coronaregels van toepassing zijn. Een Italiaanse bron, Corriere della Sera, meldt immers dat de politie om 3u donderdagochtend binnengevallen is in een hotel in Milaan, waar een verjaardagsfeestje aan de gang was. Daarbij waren naar verluidt zo'n 25 aanwezigen, onder wie ook ploegmaats Achraf Hakimi, Ivan Perisic en Ashley Young.

Lukaku en zijn gasten kregen allemaal een boete opgelegd wegens inbreuken op de maatregelen tegen het coronavirus. Voor Lukaku een zijn ploegmaten zal die boete niet het einde van de wereld zijn. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws