Komt Vanheusden nog in actie dit seizoen? Die kans bestaat

Komt Vanheusden nog in actie dit seizoen? "Die kans bestaat"

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 17:15wo 14-04-2021 om 17:15

Er is licht aan het einde van de tunnel voor Zinho Vanheusden. De revalidatie na de zware knieblessure verloopt voorspoedig. En dat heeft hij voor een groot deel aan zichzelf te danken. Vanheusden werkte keihard de afgelopen maanden.

De mentale weerbaarheid van Vanheusden is inmiddels welbekend. Zo huurde de Standard-verdediger de voorbije maanden een appartement recht tegenover de revalidatiepraktijk in Antwerpen. Het zit soms in de details. "Hij heeft serieus getraind de laatste weken. Hij is sterker geworden, heeft een betere postuur. Hij had echt niets meer kunnen doen. Dat wordt ook beloond want hij zit perfect op schema", aldus vader Johan Vanheusden in Het Laatste Nieuws.

Inmiddels mag Vanheusden ook a voorzichtig weer meetrainen. Binnen twee weken zou hij de groepstrainingen volledig mogen hervatten. Is er nog hoop op speelminuten dit seizoen? "Voorzichtigheid is belangrijk maar de kans bestaat wel. Alles hangt af van de evolutie die hij maakt de komende twee weken. Maar soms is het ook belangrijk om genoeg tijd te pakken, je wil geen onnodige risico’s pakken", besluit vader Vanheusden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk jij dat Vanheusden nog in actie komt dit seizoen?

Ja
61%
Nee
39%
(106 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws