UPDATE: 'Bundu tekent contract voor vier seizoenen bij Anderlecht'

UPDATE: 'Bundu tekent contract voor vier seizoenen bij Anderlecht'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 08:00do 06-08-2020 om 08:00

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 om 19:55do 06-08-2020 om 19:55

Het Laatste Nieuws meldt dat de transfer van Mustapha Bundu naar RSC Anderlecht in kannen en kruiken is. Paars-wit heeft nu ook een akkoord met Aarhus bereikt en een contract van vier seizoenen ligt klaar.

Aarhus wilde een te hoge prijs volgens Anderlecht, en de Denen hebben dan ook toegegeven. Bundu zou drie miljoen euro (exclusief bonussen) moeten kosten. De aanvaller zelf had al een persoonlijk akkoord met Anderlecht.

Als jongeling zat Bundu in de acadamie van Craig Bellamy die nu bij Anderlecht zit als beloftencoach. Afgelopen seizoen was Bundu goed voor tien doelpunten en twaalf assists. Eerstdaags zullen de medische testen worden afgelegd.

Update: Het Laatste Nieuws bevestigt dat Anderlecht een akkoord heeft gevonden op 'alle niveaus'. Intussen is Bundu ook aangekomen op Zaventem, zo bewijzen foto's die circuleren op de sociale media. Enkel een probleem bij zijn medische proeven zou een overstap nog in de weg kunnen staan. Bundu moet bij Anderlecht de opvolger worden van de teleurstellende Kemar Roofe, die recent aan Glasgow Rangers verpatst werd.

Update: Volgens La Dernière Heure heeft Bundu een contract van vier seizoenen getekend. Anderlecht betaalt iets minder dan drie miljoen euro voor hem. Bundu werd ook gespot op Neerpede.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede deal voor Anderlecht?

(592 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws