Mechele geeft toe: “Ik maakte een inschattingsfout met zware gevolgen”

Mechele geeft toe: “Ik maakte een inschattingsfout met zware gevolgen”

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 13:24vr 21-02-2020 om 13:24

Club Brugge speelde 1-1 gelijk tegen Manchester United in de Europa League. Brandon Mechele ging in de fout en slaat mea culpa tegenover Het Nieuwsblad.

“Dit is echt balen”, begint de verdediger. “De gelijkmaker is helemaal mijn fout, Maxim (De Cuyper, die de bal naar Mechele wierp, red.) treft geen schuld. Ik vroeg hem de bal en neem dan ook mijn verantwoordelijkheid. Achteraf had ik die bal beter gewoon vooruit gespeeld.”

Mechele wilde kantelen, maar de bal schoot door. Anthony Martial maakte de 1-1. “Ik wilde het spel verleggen, maar die bal ging sneller dan verwacht en schoot door. Dom. Ik maakte een inschattingsfout met zware gevolgen. Zeker omdat United te pakken was.”

“Eindelijk kregen we eens ruimte, in de Belgische competitie kan je daarvan alleen maar dromen. De laatste weken bleef iedereen tegen ons met negen man achter de bal. Ik denk dat we die ruimte goed benut hebben en getoond hebben dat we ook goed kunnen voetballen. We hebben ze pijn gedaan en er zat zeker meer in, maar die gelijkmaker blijft vooral dom en heel jammerlijk”, aldus Mechele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws