Ook voorzitter De Vries bevestigt: “100% zeker geen faillissement voor Lokeren”

Ook voorzitter De Vries bevestigt: “100% zeker geen faillissement voor Lokeren”

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 08:43vr 21-02-2020 om 08:43

Laatste update: vrijdag 21 februari 2020 om 14:00vr 21-02-2020 om 14:00

De toekomst van Sporting Lokeren blijft onzeker. De Raad van Bestuur kwam gisteren samen en komt nu met een statement aan Het Laatste Nieuws.

Lokeren zal geen faillissement aanvragen. ‘Na overleg met de verschillende betrokken partijen heeft de Raad van Bestuur gisterenavond laat unaniem besloten om de nu bestaande pistes die de toekomst van Sporting Lokeren kunnen vrijwaren alle kansen te geven. In ieder geval wordt er, in tegenstelling met allerlei geruchten, geen faillissement aangevraagd.’

‘De komende dagen zal de club trachten die bestaande pistes te synchroniseren en te finaliseren. De club en de gesprekspartners vragen begrip voor het feit dat er op dit ogenblik geen verdere details kunnen worden gegeven teneinde de vertrouwelijkheid en de sereniteit van de gevoerde besprekingen te garanderen’, klinkt het in een persbericht.

Update: Eerder kwam Lokeren al met een statement over de situatie van de club en ook voorzitter Louis De Vries bevestigt tegenover Sporza dat er een oplossing in de maak is voor de financiële situatie. "Ik ben 100 procent zeker dat het niet tot een faillissement zal komen.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws