'Haaland en Raiola gespot op vliegveld: gesprekken over Bundesliga-transfer'

'Haaland en Raiola gespot op vliegveld: gesprekken over Bundesliga-transfer'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 07:46do 12-12-2019 om 07:46

Erling Haaland was afgelopen zomer in Duitsland om met Borussia Dortmund te praten over zijn toekomstplannen. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Rührnachrichten. Haaland wordt begeerd door de Europese top nu hij voor Red Bull Salzburg acht keer heeft gescoord in de groepsfase van de Champions League.

Volgens berichten uit Duitsland is Haaland samen met zaakwaarnemer Mino Raiola gespot op een vliegveld in Dortmund. Dat kan niet los worden gezien van een eventuele transfer naar Borussia Dortmund, dat voor volgend seizoen op zoek is naar een spits. Ook RB Leipzig schijnt geïnteresseerd in hem te zijn.

Haaland (19) ligt nog tot 2023 vast in Salzburg en zal niet voor een appel en een ei te koop zijn. Naar verluidt is er een clausule in het contract van Haaland opgenomen waardoor hij voor twintig miljoen euro mag vertrekken. Of dat zo is is niet duidelijk, maar clubs zijn bereid om dat te betalen.

Ook Juventus en Manchester United hebben het vizier op Haaland gericht, die dit seizoen in 22 wedstrijden maar liefst 28 doelpunten heeft gemaakt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws