OFFICIEEL: Lokeren vindt opvolger De Wolf in Proximus League

OFFICIEEL: Lokeren vindt opvolger De Wolf in Proximus League

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 07:40za 20-07-2019 om 07:40

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 18:49za 20-07-2019 om 18:49

Lokeren staat op het punt Theo Defourny aan te trekken. De doelman moet op Daknam de leemte opvullen die Ortwin De Wolf achterliet na dienst vertrek richting KAS Eupen.

De 27-jarige Defourny staat momenteel nog op de loonlijst van AFC Tubize. Vorig seizoen stond de Belgische Fransman daar meer dan zijn mannetje. Op het einde van het seizoen werd Defourny uitgeroepen tot Doelman van het Jaar in de Proximus League. Liefst zeven keer hield hij de nul bij de rode lantaarn. Enkel Michael Verrips (twaalf keer) van kampioen KV Mechelen deed op dat gebied beter.

Volgens Het Laatste Nieuws legt Defourny zaterdag zijn medische testen af bij Lokeren. Daarna kan hij een contract tot juni 2022 tekenen op Daknam. Als alles in orde komt, wordt Defourny weer verenigd met Glen De Boeck. De doelman en de trainer kennen elkaar nog van hun gemeenschappelijke periode bij Moeskroen.

Update 18.49: Zoals aangekondigd is Theo Défourny de opvolger van Ortwin De Wolf bij Lokeren. Defourny kon officieel worden gepresenteerd nadat hij op Daknam zijn handtekening onder een driejarige verbintenis zette.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws