UPDATE: Manchester United heeft beet, Wan-Bissaka gaat goed verdienen

UPDATE: Manchester United heeft beet, Wan-Bissaka gaat goed verdienen

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 15:01ma 24-06-2019 om 15:01

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 13:40wo 26-06-2019 om 13:40

Manchester United wil Aaron Wan-Bissaka snel presenteren als tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen. BBC Sport meldt maandag dat The Red Devils rekenen op de komst van de rechtsback van Crystal Palace. 

Van een deal tussen United en Palace is voorlopig echter geen sprake. De twee Premier League-ploegen moeten nog een akkoord bereiken over een transfersom. The Telegraph schrijft dat maandag nieuwe onderhandelingen gepland staan. Wan-Bissaka, international van Engeland O21, brak afgelopen jaar definitief door in Londen. Palace verlangt volgens Britse media minstens 55 euro miljoen voor de vleugelverdediger. 

United-manager Ole Gunnar Solskjaer wil AWB dolgraag aan zijn selectie toevoegen. De Noorse trainer ziet de back als een gedegen concurrent voor Ashley Young, die over twee weken 34 jaar wordt.

United nam na een mislukt seizoen afscheid van onder meer Ander Herrera en Antonio Valencia. Voor Swansea City-aanvaller Daniel James (21) werd 17 miljoen euro betaald. 

Update 26/06, 12.45: Volgens David Ornstein hebben Manchester United en Crystal Palace een deal bereikt over de transfer van Aaron Wan-Bissaka. United legt zo'n 55 miljoen euro op tafel voor de rechtsachter. Volgens de journalist van de BBC zal de bankrekening van Wan-Bissaka de komende tijd ook goed gevuld geraken. De 21-jarige Engelsman ziet zijn loon verachtvoudigd worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws