'Gefrustreerde Bale eist drie jaarsalarissen van Real bij uitgaande transfer'

'Gefrustreerde Bale eist drie jaarsalarissen van Real bij uitgaande transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 10:31di 21-05-2019 om 10:31

Laatste update: dinsdag 21 mei 2019 om 10:31di 21-05-2019 om 10:31

Gareth Bale is niet van plan zonder slag of stoot te vertrekken bij Real Madrid. Volgens El Confidencial is de Welshman boos over de manier waarop hij in Madrid is behandeld en verwacht hij zijn resterende contractjaren gewoon uitbetaald te krijgen bij een eventueel vertrek.

Volgens El Confidencial gaat Real Madrid uit van een vertrek van Bale, die met zeventien miljoen euro netto per jaar een flink salaris ontvangt. Net als Toni Kroos heeft Bale geen goed seizoen achter de rug, maar waar de Duitser zijn contract met een jaar verlengde staat Bale duidelijk op de nominatie om te vertrekken.

De aanvaller voelt daar echter weinig voor en is in ieder geval van plan financieel een slaatje te slaan uit een eventuele transfer. Volgens het Spaanse medium is Bale absoluut niet blij met de manier waarop hij in de laatste fase van het seizoen is behandeld. Ondanks zes seizoenen bij De Koninklijke gunde Zidane hem geen speeltijd in de laatste competitiewedstrijd, afgelopen weekend tegen Real Betis.

Duidelijk is daarmee wel dat Zidane geen toekomst ziet voor Bale bij Real. Wanneer zich geen goede club meldt, is de Welshman echter van plan te blijven. Mocht hij toch worden verkocht, wil hij het salaris ontvangen van zijn resterende contractjaren. Bale staat nog tot medio 2022 onder contract. Met drie jaarsalarissen eist hij dus 51 miljoen euro bij een eventuele uitgaande transfer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws