‘Club duwt door en spreekt met Trossard’: “Dat zou een toptransfer zijn”

‘Club duwt door en spreekt met Trossard’: “Dat zou een toptransfer zijn”

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 07:51di 23-04-2019 om 07:51

Leandro Trossard kan rekenen op interesse van tal van clubs. Het Nieuwsblad meldt dat vooral VFL Wolfsburg doorduwt voor een transfer van de sterkhouder van KRC Genk.

De Duitse club sprak deze week naar verluidt opnieuw met de entourage van Trossard. De 24-jarige aanvoerder van KRC Genk staat ook nog in de belangstelling van Engelse topclub Arsenal. De speelkansen bij Wolfsburg lijken echter groter dan bij de Londenaren.

Wolfsburg ligt dan ook in poleposition om Trossard binnen te halen. Er moet echter nog wel een akkoord worden gevonden met KRC Genk. Analist Karel Geraerts is alvast enthousiast. “De Duitse competitie staat bekend om het fysieke aspect. Trossard is letterlijk geen grote speler, maar hij heeft wel voldoende kracht en is erg pezig.”

“Denk aan Thorgan Hazard”, vervolgt Geraerts. “Hij ruilde Zulte Waregem in voor Borussia Mönchengladbach en dat werd een succes. Ik vind Trossard en Thorgan vergelijkbare types. Wolfsburg zou ik ook geen tussenstap noemen, hoor, als je ziet hoe die clubs georganiseerd zijn en over welke budgetten we daar spreken, dan zou dat voor Trossard een toptransfer zijn.”

Poll

Is Wolfsburg een goede club voor Trossard?

(917 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws