Hij mocht zich blijkbaar alles permitteren bij Racing Genk

"Hij mocht zich blijkbaar alles permitteren bij Racing Genk"

Gepubliceerd: zondag 20 mei 2018 om 12:00zo 20-05-2018 om 12:00

Jelle Vossen maakte in 2015 een heel controversiële overstap door Burnley na amper een paar maanden in te ruilen voor Club Brugge. De fans van zijn oude club Racing Genk konden daar niet mee lachen. Vader Rudi weet echter dat Vossen onmogelijk in Genk kon blijven na enkele onaangename ervaringen

Vossen had genoeg redenen om Genk toen de rug toe te keren. "Het was toen de hoogste tijd om te vertrekken uit Genk. Er was het geval-Mboyo, die zich blijkbaar alles mocht permitteren. En daarnaast kregen andere sterkhouders in de ploeg wél hun gedroomde transfer, terwijl Jelle niet mocht vertrekken. Dat vrat aan hem", klinkt het in Het Belang Van Limburg.

Vossen heeft het in The Championship ook op huurbasis bij Middlesbrough geprobeerd, maar dat bleek geen succes. "Dat verhaal had mits een beetje meer geluk heel anders kunnen uitdraaien. Als zijn schot in de finale van de Play-Offs tegen Norwich in de plaats van tegen de lat tien centimeter lager was gevallen, speelde hij nu misschien wel in de Premier League."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws