'Bayern München zet hoog in en denkt aan dubbeldeal met Tottenham'

'Bayern München zet hoog in en denkt aan dubbeldeal met Tottenham'

23-03-2018 12:30

Robert Lewandowski heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. De Poolse spits heeft Bayern München geïnformeerd over zijn beslissing, waardoor de Bundesliga-koploper het oog heeft laten vallen op twee opvolgers.

Volgens Marca jaagt Lewandowski nadrukkelijk op een overstap naar Real Madrid. Hij zou echter een grote leemte achterlaten bij Bayern en de Duitse grootmacht wil koste wat kost een volwaardige vervanger halen. Timo Werner is de favoriet om in de Allianz Arena aan de slag te gaan, maar stiekem droomt Bayern van Harry Kane.

Die belangstelling komt niet uit de lucht vallen, want Bayern ziet in Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino de mogelijke nieuwe trainer. De Rekordmeister hoopt dat de Argentijn de Engelse spits in dat geval weet te verleiden tot een transfer.

Lewandowski schakelde onlangs al zaakwaarnemer Pini Zahavi in om een transfer naar Real te bewerkstelligen. Hoewel een principe-akkoord nog werd ontkend, gaat Marca er vanuit dat de Pool in de zomer naar Madrid verkast.