Antwerp likt de wonden: Het is wat het is, pijnlijk

Antwerp likt de wonden: "Het is wat het is, pijnlijk"

Gepubliceerd: zaterdag 24 februari 2018 om 08:38za 24-02-2018 om 08:38

Het sprookje van Royal Antwerp FC lijkt over. Vrijdag verloor het met zware 4-0 cijfers van KRC Genk. Play-Off 1 halen wordt haast onmogelijk. Dat beseft men bij The Great Old ook. 

Laslo Bölöni vloog in de Luminus Arena naar de tribunes. Op de persconferentie mocht Wim De Decker het daarom komen uitleggen. "Het was een zenuwachtige wedstrijdopening. Je kon meteen zien dat het om een heel belangrijke match ging", aldus de assistent van Antwerp in Het Laatste Nieuws.

Bij een 1-0 achterstand in de 37e minuut pakte Dylan Batubinsika rood. "Na het uitvallen van Dylan werd het heel moeilijk. Bij de rust stuurden we bij en dat sloeg even aan. Chapeau voor wat ze mettien deden, maar het werd nog 4-0. Het is wat het is, pijnlijk."

Na een 4 op 21 lijkt Antwerp Play-Off 1 te mogen vergeten. "We pakken minder punten. We weten dat ons spel energievretend is, maar proberen het toch nog op te brengen. Wat in de eerste fase van het seizoen mee zat, loopt nu minder. De tegenstander weet hoe we spelen en dat merk je ook. Het verschil qua punten voor en na de winterstop is te groot."

Plaats een reactie

Toca +50314
zaterdag 24 februari 2018 om 09:50
Het spel van Antwerp was er zwaar over gisteren, redelijk degoutant zelfs.
Vind ik leuk
Wimz3 +894
zaterdag 24 februari 2018 om 10:33
Ik blijf het zeggen, als Yatabaré mee doet ligt hij gegarandeerd aan de basis van een tegengoal. Wederom Hairemans op de bank en geen enkele spits die kan afwerken. Fout ligt bij bestuur voor nutteloze winteraankopen en bij Boloni die nog steeds geen type elftal heeft. Voor al degenen die altijd zeggen dat Antwerp zware fouten maakt, awel voor gisteren zeker terecht en trouwens ook de ererste match van het seizoen dat een Antwerpspeler meteen rood pakt. Toch vind ik dat ze met 10 gevochten hebben als leeuwen en dat het toen properder werd. Als antwerpsupporter hoop ik dat Boloni enkele matchen schorsing krijgt zodat Wim De Dekker kan overnemen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws