OFFICIEEL: Vercauteren gaat terug aan de slag als trainer in België

  OFFICIEEL: Vercauteren gaat terug aan de slag als trainer in België

  maandag 16 oktober 2017 om 17:16

  Eerder op maandag schreef VoetbalPrimeur.be het al, Frank Vercauteren wordt de nieuwe trainer van Cercle Brugge. Nu heeft de 'vereniging' het nieuws ook officieel bevestigd. 

  Het was maandag een drukke dag in het groen-zwarte gedeelte van het Jan Breydelstadion. Eerst deelde Cercle Brugge mee dat het José Riga bedankte voor bewezen diensten. "De uitslagen sinds de start van de competitie stemmen niet overeen met onze verwachtingen en wij denken dat Cercle, dat de ambitie heeft om volgend seizoen te kunnen stijgen naar D1A, het beter kan en moet doen", liet Vadim Vasilyev, Gedelegeerd Bestuurder van Cercle Brugge, weten. 

  Een paar uur na het ontslag van Riga stelde Cercle Brugge diens opvolger al voor. Vercauteren moet de vereniging aan promotie helpen. In het verleden was de voormalig speler van onder meer Anderlecht en Nantes al succesvol als trainer in ons land. Met Anderlecht en KRC Genk veroverde hij de Belgische landstitel. Het  Russische Samara was zijn laatste werkgever. 

  Cercle Brugge kan in de Proximus League de eerste periode nog winnen, maar dat wordt moeilijk. Na 11 speeldagen staat het 3e in de stand. Het telt 3 punten minder dan Oud-Heverlee Leuven en Beerschot Wilrijk. 

  Poll

  Is Vercauteren de ideale trainer voor Cercle Brugge?

  (699 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +10960
  maandag 16 oktober 2017 om 17:27
  Wordt hij hun kampioenenmaker ? Zien weer hoopvol uit naar de derby !
  Vind ik leuk
  Patfey +5080
  maandag 16 oktober 2017 om 18:34
  Kan, veel zal afhangen van Beerschot-OHL volgend weekend. De winnaar staat dicht bij de eerste periodetitel, bij een gelijkspel kan Cercle terug volop meedoen (als ze zelf winnen uiteraard).
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Vercauteren gaat terug aan de slag als trainer in België