Alexandersson na cruciale zege Kortrijk: “Moeten winnen, het is nu alles of niets”

Alexandersson na cruciale zege Kortrijk: “Moeten winnen, het is nu alles of niets”

28 april - 22:45
2

Freyr Alexandersson, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, boekte een cruciale zege op bezoek bij RWDM. De Kerels wisten een 0-1 zege over de streep te trekken en mogen hierdoor blijven hopen in de Relegation Play-Offs van de Jupiler Pro League.

Alexandersson vertelt over het belang van de zege van Kortrijk op RWDM. ““Het is een zeer belangrijke overwinning. Zeker op mentaal vlak is deze belangrijk. Mijn ploeg was een team en waren mentaal sterk, dat is niet makkelijk na de nederlaag van vorig weekend. We hebben er deze week hard op getraind”, citeert Het Nieuwsblad Alexandersson.

Alexandersson geeft aan dat RWDM het Kortrijk niet makkelijk maakte, maar dat Kortrijk goed verdedigd heeft. “Daarnaast zorgden onze meegereisde fans voor een enorme steun. Vorig weekend was ik teleurgesteld voor hen. Nu geven we hen de overwinning, dat is leuk. Nu komen er nog twee finales op ons af. De jongens moeten het doen en weten wat hen te doen staat. We moeten winnen tegen Eupen, dat is duidelijk. Het is nu alles of niets”, aldus Alexandersson.