DONE DEAL: Vercauteren gaat weer in België aan de slag

DONE DEAL: Vercauteren gaat weer in België aan de slag

16-10-2017 15:49
4

Frank Vercauteren is dra weer te zien op de Belgische velden. Wie hem aan het werk wil zien zal wel moeten afzakken naar de Proximus League. Volgens Het Laatste Nieuws wordt Vercauteren immers de nieuwe trainer van Cercle Brugge. 

Eerder op maandag liet Cercle Brugge weten dat het niet meer rekent op José Riga. Cercle Brugge staat momenteel derde in de Proximus League. Tijdens de eerste 11 speeldag verzamelde het 19 punten. Dat zijn er 3 minder dan Oud-Heverlee Leuven en Beerschot Wilrijk. Afgelopen weekend kwam Cercle Brugge thuis niet verder dan 1-1 tegen Roeselare.

Om 17u stelt Cercle Brugge zijn nieuwe trainer voor. Dat wordt dus Vercauteren, die al een tijdje zonder club zat. Onlangs was hij nog in beeld bij KV Oostende, maar voor een job aan de kust bedankte de voormalige Prins van het Astridpark. Ook tegen een job in de woestijn zei hij 'neen'. 

Vercauteren zijn laatste job was bij het Russische Samara. Hij werkte ook voor onder meer Al-Jazira en Sporting Lissabon. In ons land stond Vercauteren ook aan het roer bij KV Mechelen, Anderlecht en Genk. Met die twee laatste ploegen veroverde hij ook de landstitel. Vercauteren was ook even Belgisch bondscoach. 

Lees ook: OFFICIEEL: Cercle zorgt voor tiende trainersontslag van het seizoen