Anderlecht kan ondanks leidersplek niet overtuigen: Voetbal was heel pover

Anderlecht kan ondanks leidersplek niet overtuigen: "Voetbal was heel pover"

26 april - 10:46
55

RSC Anderlecht staat momenteel aan de leiding in de stand en is één van de grote favorieten om de titel te pakken. Toch is niet iedereen overtuigd, ook Marc Degryse niet.

Eerder gaf Nordin Jbari al aan dat hij Anderlecht geen kampioen ziet worden. Ook Degryse blijft twijfelen over de kansen van Anderlecht. Voetballend kunnen de Brusselaars hem nog niet overtuigen. "Ook tegen Cercle was het voetbal bij momenten echt pover", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Volgens hem moet het beter én zal Anderlecht geen punten meer mogen laten liggen. "Ze staan voor twee cruciale uitwedstrijden: zondag naar Cercle en de week nadien naar Union. Wint paars-wit zondag niet in Brugge, dan staan ze met knikkende knieën aan de aftrap in het Dudenpark", klinkt het.

Club Brugge zag hij deze Play-Offs wél al overtuigen. Betekent dat dan ook dat Club Brugge detitel zal pakken? "Het gevoel dat ik bij Anderlecht heb, is anders dan mijn gevoel bij Club Brugge. Maar het zijn de Champions’ Play-Offs. We krijgen nog wel wat", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)