Puertas onder de indruk van JPL-concurrenten: Ik houd van Vanaken

Puertas onder de indruk van JPL-concurrenten: "Ik houd van Vanaken"

6 mei - 19:30
5

Het seizoen loopt ten einde en daar horen ook prijzen bij. Onder meer de verkiezing voor de Profvoetballer van het Jaar. Cameron Puertas is de grote favoriet, maar de Union-middenvelder ziet nog veel andere kanshebbers.

Heel wat spelers lijken dit seizoen op Puertas te gaan stemmen. De middenvelder zelf zal drie andere namen op zijn stemblad hebben staan. "Ik stem niet op mezelf, wel sowieso op Amoura", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Enkele spelers van de concurrentie lijken alvast ook kans te maken op een stem van Puertas. "Bilal El Khannouss (KRC Genk)", geeft Puertas mee. "Ik vind het jammer hoe in het huidige voetbal heel hard op cijfers wordt gefocust, want sommige spelers, zoals hij, zijn héél sterk. En Thiago van Club Brugge. Ik ben fan. Zoals hij werkt voor de ploeg, c’est une machine", klinkt het.

Maar dat is niet de enige Club Brugge-speler die complimenten krijgt van de Zwitser. "Ik houd enorm van Hans Vanaken", gaat hij verder. "Hij ademt voetbal. Hij lijkt te wandelen, maar je kan hem de bal niet afnemen. De moeilijkste op dat gebied is Ejuke van Antwerp. Mon dieu, hij deed voortdurend schijnbewegingen, ik moest Charles erbij halen om de bal af te nemen", besluit Puertas nog met lof voor een speler van Royal Antwerp FC.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.