Rode Duivel Charles De Ketelaere over seizoen met Atalanta Bergamo

De Ketelaere reageert op z'n 'beste seizoen ooit': "Speel ook graag zonder goal of assist"

18 mei om 20:28
Laatste update: 18 mei om 19:54

Zaterdagavond wist Atalanta Bergamo opnieuw te winnen tegen US Lecce. Rode Duivel Charles De Ketelaere was opnieuw trefzeker. De voormalig Club Brugge-aanvaller zit ondertussen aan 14 goals en 9 assists in alle competities dit seizoen. Hij reageerde voor aanvang nog voor de camera van Sporza op z'n prestaties.

Statistieken zijn uiteraard belangrijk voor een voetballer. Op dat gebied is het voor Charles De Ketelaere z'n beste seizoen tot nu toe. "Dan zou ik zeggen: ik probeer gewoon elke wedstrijd m'n best te doen en het verschil te maken", aldus De Ketelaere. "Als je op dit punt bent en een goed seizoen draait, is het leuk om een aantal goals en assists te hebben."

"Maar ik speel ook graag een wedstrijd zonder een goal of assist", gaat De Ketelaere verder. "We zijn hier gekomen door goede resultaten als ploeg en ik kijk ernaar uit om het seizoen mooi te eindigen", besluit de Rode Duivel.

En of Atalanta in schoonheid kan eindigen. Naast het feit dat Atalanta zo goed als zeker een Champions League-ticket binnenhaalt in de Serie A, speelt het woensdag ook nog eens de finale van de Europa League tegen Bayer Leverkusen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.