Janssen komt goed weg met geel bij Antwerp: Je kan iemand echt blesseren

Janssen komt goed weg met geel bij Antwerp: "Je kan iemand echt blesseren"

6 mei - 23:13
21

In de partij tussen Royal Antwerp FC en Club Brugge liet Vincent Janssen zich meteen opmerken met een bodycheck op Raphael Onyedika. De Nederlander kreeg geel voor die zware charge, waar hij volgens het panel van Extra Time misschien wel goed mee wegkwam.

Filip Joos geeft namelijk aan dat hij het niet zo vreemd had gevonden als Janssen uiteindelijk toch een rode kaart kreeg. "Hij mag blij zijn met geel", klinkt het bij Extra Time. "Je kan iemand zo echt blesseren", geeft hij nog aan.

En ook voor Franky Van der Elst had een rode kaart gegeven kunnen worden. "Als ik zie dat Wijndal (tegen RSC Anderlecht, red.) voor een miniem kopstootje rood krijgt, dan had dit ook zeker gekund", aldus de voormalige Rode Duivel.

Wesley Sonck kijkt echter ook naar de actie van Onyedika vooraf. "Eigenlijk beging hij nog een obstructie", oordeelt de analist. Waarop Joos nog inpikt. "Maar Janssen liep ook helemaal niet meer naar de bal bij die charge", klonk het.

Janssen kreeg echter slechts geel en mocht op het veld blijven staan. Veel helpen deed dat echter niet. Zijn ploeg verloor uiteindelijk nog met 1-2 van Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.