Burnley in lastig parket, Bruun Larsen (ex-Anderlecht) blijft geloven

Burnley in lastig parket, Bruun Larsen (ex-Anderlecht) blijft geloven

6 mei - 12:44

Burnley FC staat op de rand van de afgrond in de Premier League, maar Jacob Bruun Larsen blijft strijdbaar. De ex-speler van Anderlecht wil samen met coach Vincent Kompany tot de laatste snik vechten.

Kompany heeft namelijk doorgedrukt voor de komst van Bruun Larsen. "Hij kent mijn sterke punten en gebruikt ze op de juiste manier", aldus Bruun Larsen op Transfermarkt. "Ik heb nu de vrijheid op de vleugel om te spelen zoals ik wil. Dat is iets wat ik nodig heb om op mijn best te zijn."

Bruun Larsen hoopt nog op een mirakel in de komende wedstrijden. "Sinds de winterstop heeft de coachingstaf hard gewerkt met elke speler om degradatie te voorkomen. We zijn constanter, hebben een betere mentaliteit en geloven dat we in de competitie kunnen blijven. Alles bij elkaar is de hele infrastructuur rondom de club echt goed, en dat heeft een positieve invloed op het hele team."

Met nog twee wedstrijden te spelen ligt Burnley vijf punten achter op de eerste veilige plaats van Nottingham Forest. Zaterdag kan het al zeker zijn van degradatie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.