Ejuke na Antwerp – Club Brugge: “Ze hadden daar geluk mee, erg zeldzaam”

Ejuke na Antwerp – Club Brugge: “Ze hadden daar geluk mee, erg zeldzaam”

6 mei - 17:44
17

Chidera Ejuke, de winger van Royal Antwerp FC, blikt terug op de 1-2 nederlaag op De Bosuil tegen Club Brugge. Ejuke noemt het resultaat teleurstellend en geeft aan dat Club Brugge ook het nodige geluk heeft gehad.

Ejuke blikt als volgt terug op de match tussen Antwerp en Club Brugge. “Het is teleurstellend, wedstrijden zoals deze, alles kon er gebeuren, zij hadden het voordeel. Het was moeilijk om terug in de match te komen. Maar over het algemeen hebben we goed gespeeld, maar we hebben pech gehad”, vertelt Ejuke aan Sporza.

Ejuke ziet ook dat het voor Antwerp niet wilt lukken in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. “Qua resultaten hebben we moeite in de Play-Offs. Het is zoals het is, het zijn voetbalwedstrijden, we gaan met de flow mee en nemen de wedstrijden zoals ze komen”, aldus Ejuke.

Ejuke wordt vervolgens gevraagd of het eerste doelpunt van Club Brugge typisch was tegen Antwerp. “Het was gewoon zo’n dag, het is erg zeldzaam om zo’n doelpunt te zien. Ze hadden daar geluk mee”, geeft Ejuke aan.

Ejuke probeerde zelf meerdere keren een doelpunt te maken voor Antwerp tegen Club Brugge. “Ik probeerde het met meerdere schoten, het team probeerde het ook, we probeerden de kansen te creëren, maar soms heb je meer geluk nodig”, besluit Ejuke.